Welch Allyn 71732 3,5V universele tafellader incl. 2x  Lithium-ION handvaten
Welch Allyn 71732 3,5V universele tafellader incl. 2x  Lithium-ION handvaten
  • Nieuw
Welch Allyn 71732 3,5V universele...
Welch Allyn 71732 3,5V universele...

Welch Allyn 71732 3,5V universele tafellader incl. 2x Lithium-ION handvaten

WA.71732
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 842,10
Inclusief BTW
€ 695,95 excl. BTW

 

Haal het maximale uit je medische apparatuur met de Welch Allyn 71732 Universele Tafellader

In de wereld van medische professionals is betrouwbaarheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom introduceert Welch Allyn de 71732 3,5V universele tafellader, een essentiële toevoeging aan jouw medische uitrusting die ontworpen is om aan de hoogste eisen te voldoen. Deze set, inclusief 2x Lithium handvatten, staat garant voor ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid, waardoor jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van uitstekende zorg aan je patiënten.

Welch Allyn staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, en deze universele tafellader is geen uitzondering. Het is een perfecte match voor iedereen die het gemak van Lithium Ion technologie waardeert, met de 71910 handvatten die bekend staan om hun lange levensduur en efficiënte oplaadtijd. Maar dat is niet alles; deze lader is ook compatibel met andere veelgebruikte handvatten in de medische praktijk, zoals de 3,5V oplaadbare 71020-C handvat en de NiCad oplaadbare 71670 handvat, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse medische omgevingen.

Het ontwerp van de lader is zorgvuldig overwogen om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden. Met een moderne look past het bij zowel de nieuwe als de bestaande productlijnen van Welch Allyn, waardoor het een naadloze aanvulling is op elke medische praktijk. De lader is voorzien van een slim LED-systeem dat niet alleen de voeding aangeeft met een groene lichtindicator, maar ook de laadstatus van de handvatten met een gele LED onder elke oplaadput. Dit betekent dat je altijd in één oogopslag kunt zien of je apparatuur klaar is voor gebruik.

Naast zijn indrukwekkende design en functionaliteit, voldoet deze universele tafellader aan alle nieuwe veiligheidsnormen, waardoor je verzekerd bent van een veilig en betrouwbaar oplaadproces. Of je nu de voorkeur geeft aan NiCad-handgrepen, een Lithium Ion-handgreep of PocketScope-handvatten gebruikt (met de benodigde adapter), deze lader is ontworpen om jouw werkdag makkelijker en efficiënter te maken.

Productspecificaties Welch Allyn 71732 universele tafellader incl. 2x Lithium handvaten

  • Merk: Welch Allyn
  • Artikelnummer Welch Allyn: 71732
  • Kleur: Zwart
  • Type: Laadstation incl. handvaten
  • Garantie: 1 jaar
Soort Batterij
Lithium
Oplaadbaar
Voltage
3.5v
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten