Welch Allyn 777 Green serie diagnostische wandset
Welch Allyn 777 Green serie diagnostische wandset
  • Nieuw
Welch Allyn 777 Green serie...
Welch Allyn 777 Green serie...

Welch Allyn 777 Green serie diagnostische wandset

WA.77712
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 467,00
Inclusief BTW
€ 385,95 excl. BTW

 

Maak kennis met de Green Series 777: Jouw sleutel tot geavanceerde diagnostiek

Sta je aan de vooravond om je medische praktijk naar een hoger niveau te tillen met geavanceerde diagnostische hulpmiddelen? Dan is de Welch Allyn Green Series 777 diagnostische wandset precies wat je nodig hebt. Deze set, die zonder kopstukken wordt geleverd, biedt je de unieke mogelijkheid om zelf te kiezen en te combineren welke kopstukken het beste aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu interesse hebt in de Welch Allyn Macroview voor een ongeëvenaard breed beeld tijdens otoscopie, of de Welch Allyn Pan Optic voor een diepgaande inspectie met de oftalmoscoop, deze wandset biedt de perfecte basis.

Met een sterke focus op energie-efficiëntie, is de Green Series 777 ontworpen om niet alleen je diagnostische mogelijkheden te vergroten, maar ook om je praktijk duurzamer te maken. Dankzij de innovatieve automatische aan/uit-sensoren en de intuïtieve bediening via de handgreep, biedt deze set een naadloze integratie in elke medische omgeving. De mogelijkheid om je set uit te breiden met de nieuwste Welch Allyn MacroView Plus-otoscoop en PanOptic Plus-oftalmoscoop staat garant voor een revolutionaire verbetering van je diagnostische procedures. Stap over op de Green Series 777 en ervaar hoe eenvoudig en effectief moderne diagnostiek kan zijn.

Voordelen van de Welch Allyn 777 Green Serie diagnostische wandset

  • Upgrade naar geavanceerde technologie: Inclusief de Welch Allyn PanOptic Plus oftalmoscoop en Welch Allyn MacroView Plus otoscoop, die zorgen voor grotere en helderdere beelden voor een nauwkeurigere diagnose.
  • Compatibiliteit: Werkt naadloos met alle otoscoop-, oftalmoscoop-, en retinoscoopmodellen van Welch Allyn, wat zorgt voor veelzijdigheid en gebruiksgemak in elke medische setting.
  • Energiezuinig: Helpt de faciliteitskosten te verlagen door het gebruik van een product dat minder energie verbruikt, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor elke praktijk.
  • Infectiebeheersing: Ontworpen zonder aan/uit-schakelaar om het risico op kruisbesmetting te minimaliseren en een veiligere omgeving voor zowel patiënten als zorgverleners te bevorderen.

Productspecificaties Welch Allyn 777 Green serie diagnostische wandset

  • Merk: Welch Allyn
  • Artikelnummer Welch Allyn: 77712
  • Kleur: Zwart
  • Type: Laadstation 
  • Garantie: 1 jaar
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten