Beschermkleding

Beschermkleding!

Alles op het gebied van beschermkleding, direct leverbaar uit voorraad. U kunt hier denken aan bekende merken als: 3M, Kleenguard, Jackson Safety, CMT etc…

Totaalleverancier

Wij leveren alles op het gebied voor de voedingsindustrie. U kunt hier denken aan de Vikan Range maar ook alles op het gebied van Toilethygiëne ,EHBO/BHV & disposables.

Als u besteld voor 17:00, volgende werkdag in huis.

Werkoveralls kopen? De 3M 4510 en 3M 4565 bescherm overalls

Wanneer het gaat om veiligheid op de werkvloer, is het essentieel om de juiste beschermende kleding te dragen. Of u nu in een industriële omgeving werkt, in de gezondheidszorg, of in een laboratorium, de juiste overall kan het verschil maken tussen veilig blijven en blootgesteld worden aan potentieel schadelijke stoffen. Met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Maar geen zorgen, in deze diepgaande blik gaan we ons concentreren op twee van de meest vertrouwde en gerespecteerde overalls op de markt: de 3M 4510 en 3M 4565.

3M 4510: Bescherming tegen biologische stoffen

Een van de voornaamste zorgen in bepaalde werkomgevingen is de blootstelling aan biologische stoffen. Deze kunnen schadelijk zijn en leiden tot allerlei gezondheidsproblemen. De 3M 4510 overall is specifiek ontworpen om bescherming te bieden tegen dit soort stoffen. Hij voldoet aan de EN 14126-norm, wat betekent dat hij specifiek getest en goedgekeurd is voor gebruik in omgevingen waar er een risico is op blootstelling aan biologische stoffen. Het kiezen van een overall met deze specificatie geeft werknemers en werkgevers het vertrouwen dat ze beschermd zijn.

3M 4565: Veelzijdige Bescherming voor Diverse Werkomgevingen

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer veelzijdige bescherming, biedt de 3M 4565 overall alles wat je nodig hebt en meer. Deze helderwitte overall, met zijn herkenbare rode getapete naden, is niet alleen stijlvol, maar ook zeer functioneel.

Verschillende standaarden van bescherming

De 3M 4565 overall voldoet aan een breed scala van beschermende kledingstandaarden. Van EN 14126, die bescherming biedt tegen besmettelijke agentia, tot EN 1073-2, die bescherming biedt tegen radioactieve besmetting. En dat is nog maar het begin. Deze overall is ook in overeenstemming met EN 1149, EN ISO 13688, Type 6 Vloeistofspatten EN 13034, en Type 5 Stof EN ISO 13982-1. En voor diegenen die zich zorgen maken over vloeistofspray, deze overall voldoet ook aan de Type 4 Vloeistofspray EN 14605 norm.

Werkoverall met getapete naden en extra bescherming

Wat deze overall echt onderscheidt, zijn de getapete naden. Deze naden verkleinen de kans op inwaartse lekkage van chemische stoffen en deeltjes. Dit betekent dat de kans op blootstelling van de huid door scheuren of slijtage aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien biedt de 3M 4565 overall Til Klasse 2-bescherming volgens EN 1073-2, wat een extra laag van vertrouwen toevoegt.

Bestel je werkoveralls bij www.stethoscoop-centrum.nl

Kortom, als u op zoek bent naar betrouwbare en hoogwaardige beschermende overalls, kunt u niet fout gaan met de 3M 4510 en 3M 4565. Bij www.stethoscoop-centrum.nl begrijpen we het belang van veiligheid op de werkvloer. Daarom bieden we deze toonaangevende overalls aan voor een voordelige prijs. Bestel vandaag nog om ervoor te zorgen dat u en uw team de bescherming krijgen die u verdient.

Laatste Nieuws

Visit our blog