Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB Handvat
Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB Handvat
  • Nieuw
Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB...
Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB...

Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB Handvat

WA.719-3
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 394,40
Inclusief BTW
€ 325,95 excl. BTW

 

Ontdek het Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB handvat: Lichtgewicht en efficiënt

Ben je op zoek naar een lichtgewicht, betrouwbare en gemakkelijk op te laden oplossing voor jouw medische instrumenten? Het Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB Handvat is dan de perfecte keuze voor jou. Dit geavanceerde handvat weegt de helft minder dan de traditionele 3,5 V-handgrepen, waardoor het gebruik ervan tijdens lange werkdagen minder belastend is. Het past bovendien op alle Welch Allyn 3,5 V instrumentkoppen, wat het een veelzijdige keuze maakt voor verschillende diagnostische doeleinden.

Met de innovatieve quick-turn USB-oplaadmodule kun je dit handvat eenvoudig aansluiten op elke USB-poort. Een draai van 90 graden is alles wat nodig is om het opladen te starten of te stoppen, wat jou maximale controle en gemak biedt. Met een indrukwekkende 120 minuten gebruikstijd - het dubbele van standaard NiCad-handvatten - zorgt dit handvat ervoor dat je altijd klaar bent om te werken.

Een indicator voor lage batterijspanning waarschuwt je ruim op tijd voordat de energie op is, terwijl de lithium-ionbatterijtechnologie zonder "geheugen"-effect zorgt voor een langdurige en betrouwbare energievoorziening. Het handvat is vervaardigd uit stevige CYCOLOY-technische hars, waardoor het zowel duurzaam als betrouwbaar is voor dagelijks gebruik.

Voor extra flexibiliteit is een optionele AC-oplaadmodule beschikbaar, compleet met intrekbare AC-pinnen voor eenvoudige opslag en transport. En met de optionele oplaadbronadapter kan het handvat moeiteloos worden opgeladen in de 71110 bureaulader of consoles, wat het Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB Handvat een essentiële toevoeging maakt aan elke medische praktijk die streeft naar efficiëntie en betrouwbaarheid.

Productspecificaties Welch Allyn 719-3 Lithium-Ion USB Handvat

  • Merk: Welch Allyn
  • Artikelnummer Welch Allyn: 719-3
  • Kleur: Zwart
  • Producttype: Handvat
Soort Batterij
Lithium
Oplaadbaar
Voltage
3.5v
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten