Littmann Studentenbox

Littmann Studentbox: Complete set voor medische studenten

Begin uw medische opleiding met de juiste tools in handen. De Littmann Studentbox biedt een uitgebreide set die niet alleen een hoogwaardige Littmann stethoscoop bevat, maar ook extra accessoires tegen gereduceerde prijzen. In de box vindt u een professionele stethoscoop, compleet met een persoonlijke gravering, een penlight voor visuele inspecties, een duurzame opberghoes voor veilig vervoer, en een reflexhamer voor neurologische evaluaties. Deze zorgvuldig samengestelde set biedt de essentiële instrumenten die elke medische student nodig heeft, allemaal van de kwaliteit die u van Littmann mag verwachten. Een geweldige investering voor de toekomstige zorgprofessional. De accescoires moet u bijvoegen onder de stethoscoop!

De Littmann Studentenbox van Stethoscoop-Centrum.nl

Stel je eigen Littmann Studentbox samen. Begin met een Littmann Classic III of Littmann Cardiology IV stethoscoop, voeg items toe met extra korting en bespaar geld.

Toevoeging Normale Prijs Studentenbox Prijs Uw Voordeel
Graveren €9,95 €7,95 10%
Reflexhamer divers 15%
Penlight €11,98 €8,47 30%
Opberghoes €16,88 €13,95 17%
Opberghoes XL €18,69 €15,60 16%

Als je serieus bent over je studie en carrière in de gezondheidszorg, dan is het een super goed idee om te investeren in je eigen gereedschap, zoals een stethoscoop. En wat is er beter dan een Littmann Classic III of Cardiology IV studentbox, toch?

Eerst en vooral, de kwaliteit van Littmann stethoscopen is ongeëvenaard. Je wilt de beste diagnoses stellen, en met een Littmann ben je er zeker van dat je de meest heldere en gedetailleerde geluiden hoort. Met de Cardiology IV kun je zelfs frequenties veranderen door de druk op het borststuk aan te passen, hoe cool is dat!

En laten we het hebben over de extra's. Een eigen penlight van Riester? Ja, alsjeblieft! Dit is super handig voor neurologische en oogonderzoeken, en het past perfect bij je professionele look. De studentbox komt ook met een opberghoes in verschillende kleuren, dus je kunt je uitrusting veilig en stijlvol bewaren.

Last but not least, een reflexhamer. Dit is een essentieel hulpmiddel dat elke medische student nodig heeft om neurologische functies te testen. Het maakt de studentbox compleet en helpt je om een uitgebreid lichamelijk onderzoek uit te voeren.

Kortom, met de Littmann Classic III of Cardiology IV studentbox heb je niet alleen een top-notch stethoscoop, maar krijg je ook handige extra's die je door je studie en daarbuiten zullen helpen. Het is een investering in je toekomst, en een waar je geen spijt van zult krijgen!