• Nieuw
Welch Allyn PocketScope...

Welch Allyn PocketScope ophthalmoscoop met oplaadbaar handvat

WA.12800
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 309,69
Inclusief BTW
€ 255,94 excl. BTW

 

Upgrade je Uitrusting met de Welch Allyn 12800 PocketScope ophthalmoscoop

Sta je voor de uitdaging om gedetailleerde oogonderzoeken uit te voeren met compacte en betrouwbare apparatuur? Dan is de Welch Allyn 12800 PocketScope Ophthalmoscoop met oplaadbaar handvat de ideale keuze voor jou. Dit lichtgewicht, handzame instrument brengt hoogwaardige diagnostische mogelijkheden binnen handbereik, in een gebruiksvriendelijk, draagbaar formaat.

De PocketScope Ophthalmoscoop onderscheidt zich met halogeenverlichting, die echte weefselkleuren reproduceert en zorgt voor een consistente, langdurige verlichting. Dit essentiële instrument biedt je 12 verschillende diafragma-/filtercombinaties voor maximale veelzijdigheid, inclusief opties voor micro-, kleine en grote spotgroottes, een kobaltblauwfilter voor nauwkeurige hoornvliesonderzoeken, en meer.

Met 48 scherpstellenzen ben je verzekerd van een ongeëvenaarde resolutie, waardoor je zelfs de meest subtiele details kunt waarnemen. Bovendien komt deze ophthalmoscoop met een jaar garantie, wat jou de zekerheid geeft van een kwaliteitsproduct.

Inbegrepen in dit pakket is de Welch Allyn PocketScope 2,5 V halogeenoftalmoscoop met een handvat uitgerust met een oplaadbare Nikkel-cadmium (#72600) batterij, waardoor je altijd voorbereid bent voor wat je praktijk je ook brengt. Kies voor de PocketScope Ophthalmoscoop en til je diagnostische vaardigheden naar een hoger niveau.

Productspecificaties Welch Allyn PocketScope ophthalmoscoop met oplaadbaar handvat

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 12800
  • Kleur: Zilver & Zwart
  • Verlichting: Halogeen
  • Voltage: 2,5V
  • Inclusief oplaadbaar handvat
  • Garantie: 1 jaar
Soort Batterij
Oplaadbaar
Soort Opthalmoscoop
Standaard
Voltage
2.5v
Kleur
Zilver
Garantie
1 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten