• Nieuw
Welch Allyn PocketScope...

Welch Allyn PocketScope ophthalmoscoop met AA-batterij handvat en opberghoes

WA.12821
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 297,59
Inclusief BTW
€ 245,94 excl. BTW

 

Ontdek de mobiele precisie van de Welch Allyn 12821 PocketScope ophthalmoscoop

Ben je op zoek naar een ophthalmoscoop die zowel draagbaar als krachtig is? Dan is de Welch Allyn 12821 PocketScope Ophthalmoscoop met AA-batterij handvat en opberghoes jouw ideale keuze. Dit compacte, lichtgewicht instrument is speciaal ontworpen om hoge prestaties te leveren zonder in te boeten op gebruiksgemak, perfect voor professionals die altijd onderweg zijn.

De PocketScope biedt heldere, consistente verlichting dankzij het halogeenlicht, waardoor je altijd kunt rekenen op een authentieke weergave van weefselkleuren. Dit instrument verhoogt je diagnostische mogelijkheden aanzienlijk met 12 diafragma-/filtercombinaties voor een breed scala aan onderzoeken. Of je nu een micro-, kleine of grote spotgrootte nodig hebt, een kobaltblauwfilter voor hoornvliesonderzoeken, een fixatiedoel, spleetdiafragma, of een roodvrij filter, deze ophthalmoscoop heeft het allemaal.

Met 48 scherpstellenzen ben je verzekerd van uitstekende resolutie bij elk onderzoek, terwijl de meegeleverde AA-alkalinebatterijen en de zachte opbergdoos zorgen voor maximale draagbaarheid en bescherming. De Welch Allyn PocketScope 12821 wordt geleverd met één jaar garantie, wat getuigt van de betrouwbaarheid en kwaliteit van dit instrument. Kies voor de PocketScope Ophthalmoscoop voor ongeëvenaarde flexibiliteit en precisie.

Productspecificaties Welch Allyn PocketScope ophthalmoscoop met AA-batterij handvat en opberghoes

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 12821
  • Kleur: Zilver & Zwart
  • Verlichting: Halogeen
  • Voltage: 2,5V
  • Inclusief oplaadbaar handvat
  • Garantie: 1 jaar
Soort Batterij
AA Batterij
Soort Opthalmoscoop
Standaard
Voltage
2.5v
Kleur
Zilver
Garantie
1 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 150,00 - € 299,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten