Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set 68696
Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set
Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set
  • Nieuw
Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set 68696
Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber...
Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber...

Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set

WA.68696-LED
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 902,60
Inclusief BTW
€ 745,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 451,30
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 812,34
 

Verbeter jouw diagnostische tools met de Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller set

Verlicht je medische praktijk met de nieuwste innovatie van Welch Allyn: de Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set. Dit geavanceerde instrument combineert een uniek ontwerp met de robuustheid en betrouwbaarheid die je van Welch Allyn mag verwachten, nu uitgerust met krachtige LED-lampen voor een ongeëvenaarde zichtbaarheid.

De roestvrijstalen constructie uit één stuk waarborgt de duurzaamheid en integriteit van elk mes, terwijl het verwijderbare lichtpijp- en gladde oppervlakontwerp de veiligheid en hygiëne tijdens elk gebruik garandeert. Met onze gratis glasvezelherstelservice verzeker je jezelf van een langdurige investering, waarbij messen gemakkelijk kunnen worden geüpgraded en gerepareerd voor slechts een fractie van de kosten van nieuwe messen.

De LED-lampen binnen deze set bieden niet alleen een helderder licht voor een betere visualisatie, maar komen ook met een indrukwekkende garantie van 7 jaar. Deze complete set bevat Miller Laryngoscoopbladen in maten #0, 1, 2, 3, 4, samen met middelgrote en kleine handvatten, allen netjes opgeborgen in een handig etui met ritssluiting.

Voordelen van de Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set

  • Sterk en veilig ontwerp: De roestvrijstalen constructie uit één stuk garandeert de integriteit van het mes, terwijl het verwijderbare lichtpijp en gladde oppervlakontwerp zorgen voor veiligheid en hygiëne.
  • Kostenbesparend: Dankzij de gratis glasvezelherstelservice en de mogelijkheid om messen te upgraden en te repareren tegen een fractie van de kosten van nieuwe messen, verlaagt deze set de totale eigendomskosten.
  • LED-verlichting: De LED-lampen zorgen voor een helderder licht, wat essentieel is voor nauwkeurige observaties. Bovendien bieden deze lampen een garantie van 7 jaar.
  • Complete set: Bevat Miller Laryngoscoopbladen (# 0, 1, 2, 3, 4) met middelgrote en kleine handvatten, geleverd in een handige etui met ritssluiting voor gemakkelijke opslag en transport.

Productspecificaties Welch Allyn Laryngoscope LED Fiber Optic Miller Set

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 68696-LED
  • Kleur: Zwart en zilver
  • Verlichting: LED
Kleur
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Wordt voor u doorbesteld.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks