• Nieuw
Welch Allyn Laryngoscope Fiber Optic...

Welch Allyn Laryngoscope Fiber Optic Engels Macintosch Set

WA.69697-LED
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 902,60
Inclusief BTW
€ 745,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
5 10% € 451,30
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
5 10% € 812,34
 

Verlicht jouw medische praktijk met de Welch Allyn Laryngoscope Fiber Optic Engels MacIntosh set

Stap over op de toekomst van medische precisie met de Welch Allyn Laryngoscope Fiber Optic Engels MacIntosh Set, verrijkt met LED-technologie voor helderder en betrouwbaarder licht. Deze set vertegenwoordigt een doorbraak in laryngoscopische instrumentatie, dankzij het unieke ontwerp dat duurzaamheid, veiligheid en kostenefficiëntie gedurende de gehele levensduur van het instrument biedt.

Gebouwd met een robuuste roestvrijstalen constructie uit één stuk, verzekert deze set de integriteit van elk mes, terwijl de verwijderbare lichtpijp en het gladde oppervlakontwerp het gebruiksgemak en onderhoud vereenvoudigen. Met de gratis glasvezelherstelservice van Welch Allyn ben je verzekerd van een verlengde levensduur en minimale eigendomskosten, aangezien messen eenvoudig kunnen worden geüpgraded en gerepareerd.

De LED-lampen in deze set zorgen niet alleen voor een helderder licht, maar bieden ook een garantie van 7 jaar, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit op lange termijn. De complete set omvat Engelse MacIntosh-laryngoscoopbladen in maten 1, 2, 3 en 4, samen met lichtgewicht handvatten in "C"- en "AA"-formaat, allemaal netjes verpakt in een handige standaardkoffer.

Kies voor de Welch Allyn Laryngoscope Fiber Optic Engels MacIntosh Set en breng jouw medische uitrusting naar een hoger niveau van efficiëntie en betrouwbaarheid. Bestel nu en ervaar zelf de voordelen van geavanceerde technologie in jouw dagelijkse praktijk.

Productspecificaties Welch Allyn Laryngoscope Fiber Optic Engels Macintosch Set

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 69697-LED
  • Kleur: Zwart en zilver
  • Verlichting: LED
Kleur
Zwart
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Wordt voor u doorbesteld.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks