• Nieuw
Microlife OXY210 saturatiemeter

Microlife OXY210 saturatiemeter

MC.OXY210
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 44,71
Inclusief BTW
€ 36,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 44,71
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 40,24
 

Meet met precisie je zuurstof met de Microlife OXY210 saturatiemeter

De Microlife OXY210 vingertop-pulsoximeter brengt je gezondheidsmonitoring naar een hoger niveau met zijn draagbare, niet-invasieve ontwerp. Perfect voor het steekproefsgewijs controleren van de zuurstofverzadiging (SpO2) en de hartslag, dit apparaat is je betrouwbare partner thuis of onderweg, evenals in professionele medische omgevingen.

Geniet van metingen van medische kwaliteit die zowel de zuurstofsaturatie als je hartslag nauwkeurig bepalen. De OXY210 biedt een comfortabele, pijnloze ervaring met een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor het ideaal is voor zowel volwassenen als pediatrische patiënten.

Deze saturatiemeter onderscheidt zich door zijn geavanceerde OLED-display, dat heldere, gemakkelijk te lezen metingen van SpO2 en hartslag toont, compleet met een staafdiagramweergave. Nooit meer onverwachte onderbrekingen dankzij de handige bijna-leeg batterijindicatie, en met de automatische uitschakelfunctie bespaar je energie wanneer het apparaat niet in gebruik is.

Licht als een veer, weegt de OXY210 slechts 29 gram zonder batterijen, en is uitgerust met een handige draagriem voor maximale draagbaarheid. Of je nu een professional in de gezondheidszorg bent of iemand die zijn gezondheid thuis monitort, de Microlife OXY210 saturatiemeter is de perfecte aanvulling op jouw gezondheids- en wellness-kit.

Voordelen van de Microlife OXY210 saturatiemeter

  • Nauwkeurigheid van medische kwaliteit: Biedt betrouwbare metingen van zuurstofsaturatie (SpO2) en hartslag.
  • LED-display: Toont duidelijk SpO2- en hartslagwaarden voor een eenvoudige aflezing.
  • Risicoherinnering: Signaleert wanneer metingen afwijken van de normale waarden.
  • Automatische uitschakeling: Verhoogt de batterijduur door het apparaat uit te schakelen wanneer het niet in gebruik is.
  • Compact en draagbaar: Ideaal voor zowel thuisgebruik als onderweg, dankzij het lichte gewicht en kleine formaat.
  • Zacht gebruik: Comfortabele, pijnloze meting voor alle gebruikers.
  • OLED-Display: Biedt een heldere weergave van metingen en een staafdiagram voor een visuele representatie van de hartslag.
  • Batterij-indicatie: Laat zien wanneer de batterijen bijna leeg zijn.
  • Met draagriem: Voor extra gemak en draagbaarheid.

Modelnummer OXY 210, met afmetingen van 62 x 37 x 32 mm en een gewicht van slechts 29 g (zonder batterijen), wordt aangedreven door 2 AAA-alkalinebatterijen. Het meetbereik van de polsslag varieert van 25 tot 250 bpm, terwijl het SpO2-meetbereik ligt tussen 35 en 100%.

Waarom Microlife?

Microlife is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van medische diagnostische apparatuur. Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, biedt Microlife producten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van professionals en thuisgebruikers overtreffen. Kies voor Microlife, en kies voor kwaliteit en precisie in gezondheidsmonitoring.

Productspecificaties Microlife OXY210 saturatiemeter

  • Merk: Beurer
  • Artikelnummer Microlife: OXY210
  • Kleur: Wit
  • Batterij toevoer: AAA-batterij
Koppelbaar met PC/Telefoon
Nee
Meetbereik Hartslag
30 - 250 Bpm
Suitable for children
Nee
Gewicht
42,5 gram
Kleur
Wit
Fabrikant
Microlife
Garantie
2 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks