• Nieuw
Microlife OXY200 saturatiemeter

Microlife OXY200 saturatiemeter

MC.OXY200
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 43,50
Inclusief BTW
€ 35,95 excl. BTW

Hoeveelheid Eenheidskorting U bespaart
10 10% € 43,50
Vanaf Aantal Korting Prijs incl btw
10 10% € 39,15
 

Op zoek naar een Microlife OXY200 saturatiemeter?

Maak kennis met de Microlife OXY200, een vingertop-pulsoximeter die precisie biedt in het comfort van je eigen huis of onderweg. Dit draagbare, niet-invasieve apparaat is ontworpen om zowel in de privésfeer als in de medische sector te worden gebruikt. Het biedt een snelle en pijnloze manier om de zuurstofverzadiging van arteriële hemoglobine (SpO2) en de hartslag te meten.

De OXY200 staat garant voor metingen van medische kwaliteit. Het lichte en compacte ontwerp maakt deze pulsoximeter ideaal voor dagelijks gebruik, waar je ook bent. Dankzij het duidelijke LED-display kun je eenvoudig de zuurstofsaturatie en hartslag aflezen, terwijl een bijna-leeg batterijindicatie zorgt dat je nooit onverwachts zonder power zit.

Met een meetbereik van 25 tot 250 bpm voor de polsslag en 35% tot 100% voor SpO2, biedt de OXY200 een brede reikwijdte voor diverse gebruikers. De automatische uitschakelfunctie en meegeleverde draagriem verhogen het gebruiksgemak en de draagbaarheid.

Voordelen van de Microlife OXY200 saturatiemeter

  • Nauwkeurigheid van medische kwaliteit: Biedt betrouwbare metingen van zuurstofsaturatie (SpO2) en hartslag.
  • Zacht gebruik: Volledig pijnloos, waardoor het comfortabel is voor alle gebruikers.
  • Compact en draagbaar: Lichtgewicht ontwerp maakt het eenvoudig om de saturatiemeter mee te nemen.
  • LED-display: Voor een duidelijke weergave van de metingen.
  • Batterij-indicatie: Geeft aan wanneer de batterijen bijna leeg zijn.
  • Automatische uitschakeling: Verhoogt de levensduur van de batterijen door het apparaat uit te schakelen wanneer het niet in gebruik is.
  • Met draagriem: Voor extra gemak en draagbaarheid.

Modelnummer OXY 200, met afmetingen van 62 x 37 x 32 mm en een gewicht van slechts 50g (met batterijen), is de OXY200 uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een effectieve monitoring van je gezondheid. Dit apparaat wordt geleverd met 2 AAA-alkalinebatterijen en heeft een meetbereik van 25 - 250 bpm voor de polsslag en 35 - 100% voor de SpO2, waardoor het een essentiële tool is voor zowel gezondheidsbewuste individuen als professionals in de gezondheidszorg.

Waarom Microlife?

Microlife is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van medische diagnostische apparatuur. Met een focus op innovatie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, biedt Microlife producten die niet alleen voldoen aan, maar ook de verwachtingen van professionals en thuisgebruikers overtreffen. Kies voor Microlife, en kies voor kwaliteit en precisie in gezondheidsmonitoring.

Productspecificaties Microlife OXY200 saturatiemeter

  • Merk: Beurer
  • Artikelnummer Microlife: OXY200
  • Kleur: Wit
  • Batterij toevoer: AAA-batterij
Meetbereik Hartslag
25 - 250 Bpm
Suitable for children
Nee
Gewicht
56 gram
Koppelbaar met PC/Telefoon
Nee
Kleur
Wit
Fabrikant
Microlife
Garantie
2 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
1 Stuks