• Nieuw
Welch Allyn disposable specula 2,75mm...

Welch Allyn disposable specula 2,75mm kind 850 stuks

WA.52432-UB
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 60,43
Inclusief BTW
€ 49,94 excl. BTW

 

Wegwerpbare Specula van Welch Allyn voor kinderen bestellen

Op zoek naar hoogwaardige, wegwerpbare oortips voor jouw medische praktijk? Welch Allyn biedt de perfecte oplossing met hun disposable specula van 2,75 mm speciaal ontworpen voor kinderen, beschikbaar in verpakkingen van 850 stuks. Deze specula zijn een essentieel onderdeel van elk ooronderzoek, compatibel met zowel de Macroview als de Pocket otoscoop van Welch Allyn, en zorgen voor een veilige en hygiënische manier om oorinspecties uit te voeren.

Deze specula, vervaardigd uit lichtgewicht, niet-toxisch polypropyleen, staan garant voor comfort en veiligheid tijdens het gebruik. Hun unieke vormgeving en de speciale TipGrip bekleding maken het eenvoudig om de specula na gebruik te verwijderen, wat de efficiëntie in je praktijk ten goede komt. Met een diameter van 2,75 mm zijn deze tips ideaal voor algemeen gebruik, terwijl ze ook beschikbaar zijn in een 4 mm versie voor volwassenen, wat zorgt voor een breed scala aan toepassingen binnen verschillende leeftijdsgroepen.

De wegwerpbare specula van Welch Allyn bieden niet alleen een hoge kwaliteit en gebruiksgemak, maar dragen ook bij aan het verminderen van het risico op kruisbesmetting tussen patiënten. Dit maakt ze een onmisbaar hulpmiddel in elke medische setting waar ooronderzoek een routineonderdeel van de diagnostiek is.

Investeer in de wegwerpbare specula van Welch Allyn voor kinderen en verhoog de standaard van patiëntenzorg in je praktijk. Deze specula bieden een perfecte combinatie van functionaliteit, veiligheid en gebruiksgemak, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de jongste patiënten. Bestel vandaag nog en zorg ervoor dat je voorbereid bent op elk ooronderzoek met de betrouwbaarheid en kwaliteit die je van Welch Allyn mag verwachten.

Productspecificaties Welch Allyn disposable specula 2,75mm kind 850 stuks

  • Merk: Welch Allyn
  • Welch Allyn artikelnummer: 52432-UB
  • Kleur: Zwart
  • Inhoud: 850 stuks
Kleur
Zwart
Afmeting
2,75 mm
Type
Wegwerp
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 30,00 - € 49,99
Inhoud
850 stuks