Nanoskop 2.5v Xenon ophthalmoscoop groen
Nanoskop 2.5v Xenon ophthalmoscoop groen
Nanoskop 2.5v Xenon ophthalmoscoop groen
  • Nieuw
Nanoskop 2.5v Xenon ophthalmoscoop groen
Nanoskop 2.5v Xenon ophthalmoscoop groen
Nanoskop 2.5v Xenon ophthalmoscoop groen

Nanoskop 2.5v Xenon ophthalmoscoop groen

20.000.072
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 108,83
Inclusief BTW
€ 89,94 excl. BTW

 

Nanoskop opthalmoscoop kopen: De voordelen van Xenon verlichting

Waarom een Xenon opthalmoscoop?

Bij het overwegen van de aanschaf van een opthalmoscoop voor oogonderzoeken, is de keuze van de juiste verlichting van cruciaal belang. Een opthalmoscoop met Xenon verlichting, zoals de Nanoskop opthalmoscoop, biedt tal van voordelen die uw oogonderzoeken naar een hoger niveau tillen. In deze tekst zullen we dieper ingaan op waarom u zou moeten overwegen om een Xenon opthalmoscoop aan te schaffen en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Helderheid en precisie met 2,5V duitse xenonlamp

Een van de belangrijkste voordelen van een Xenon opthalmoscoop is de helderheid van de verlichting. De Nanoskop opthalmoscoop maakt gebruik van een krachtige 2,5V Duitse Xenonlamp, wat resulteert in een uitzonderlijk heldere verlichting van het oog. Deze helderheid is van vitaal belang voor een nauwkeurige diagnose en een gedetailleerd onderzoek van het oog.

6 verschillende openingen en 2 kleuropties

De Nanoskop opthalmoscoop biedt 6 verschillende openingen, elk met 2 kleuropties, waardoor u de flexibiliteit heeft om verschillende soorten oogonderzoeken uit te voeren:

  1. Small spot: Deze opening is ideaal voor verminderde reflectie bij kleine pupillen. Het zorgt voor een gedetailleerd zicht, zelfs in uitdagende situaties.

  2. Grote vlek: Voor normale fundoscopie, biedt de grote vlekopening een breder gezichtsveld voor een algeheel overzicht van het oog.

  3. Halve cirkel: Opnieuw ontworpen voor verminderde reflectie bij kleine pupillen, biedt de halve cirkelopening een alternatieve benadering voor gedetailleerde inspecties.

  4. Fixatiester: Deze opening is specifiek ontworpen voor het bepalen van centrale of excentrische fixatie, en is bijzonder geschikt voor onderzoek bij kinderen.

  5. Groen- of blauwfilter: De kleuropties voor groen of blauwfilter zijn ideaal voor het verbeteren van contrast bij het beoordelen van zes verschillende vaataandoeningen.

  6. Spleet of streep: Handig bij het bepalen van verschillende niveaus van laesies, met name bij het detecteren van tumoren en oedemateuze tussenwervelschijven.

Kleurgecodeerde lens voor uitstekende resolutie

De Nanoskop opthalmoscoop is uitgerust met een kleurgecodeerde lens die garant staat voor een uitstekende resolutie. Deze lens draagt bij aan de helderheid en scherpte van de beelden die u observeert tijdens uw oogonderzoeken.

Praktische kenmerken voor gebruiksgemak

Deze opthalmoscoop werkt op 2 x AA-batterijen, wat zorgt voor gemakkelijke vervanging en geen gedoe met opladen. Het wordt geleverd in een handig stoffen etui, wat handig is voor opslag en transport. Voor extra gemak is de Nanoskop opthalmoscoop ook beschikbaar in een harde kunststof koffer met een reservelamp. Met een levensduur van maar liefst 20.000 aan-uit-schakelcycli, kunt u vertrouwen op de duurzaamheid van dit instrument.

Bij het kopen van een opthalmoscoop is het cruciaal om de voordelen van de verlichtingsopties te overwegen. Een Xenon opthalmoscoop zoals de Nanoskop biedt heldere verlichting, meerdere openingen en kleuropties, evenals een kleurgecodeerde lens voor uitstekende resolutie. Met praktische kenmerken en duurzaamheid, is de Nanoskop opthalmoscoop een waardevolle aanwinst voor oogonderzoeken. Verbeter de duidelijkheid en precisie van uw oogonderzoeken door te kiezen voor Xenon verlichting met de Nanoskop opthalmoscoop.

Specificaties

  • Wordt geleverd inclusief opbergtas
  • Fabrikant: AUG medical
  • Artikelnummer AUG medical: 20.000.072
  • Kleur ophthalmoscoop: Groen
  • Verlichting: Xenon
Soort verlichting
Xenon
Soort Batterij
AA Batterij
Soort Opthalmoscoop
Standaard
Voltage
2.5v
Merk
Nanoskop
Kleur
Groen
Fabrikant
AUG Medical
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten