Microlife WatchBP Office AFIB bloeddrukmeter
Microlife WatchBP Office AFIB bloeddrukmeter
  • Nieuw
Microlife WatchBP Office AFIB...
Microlife WatchBP Office AFIB...

Microlife WatchBP Office AFIB bloeddrukmeter

MC.WATCHBPOFFICEAFIB
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 604,94
Inclusief BTW
€ 499,95 excl. BTW

 

Optimaliseer jouw praktijk of instelling met de Microlife WatchBP Office AFIB bloeddrukmeter

Voor medische professionals die efficiëntie en precisie hoog in het vaandel dragen, is de Microlife WatchBP Office AFIB de ideale keuze. Deze klinisch gevalideerde bloeddrukmeter is specifiek ontworpen om artsen, praktijkondersteuners, assistenten en verpleegkundigen te ondersteunen bij het nauwkeurig meten van bloeddruk volgens Europese richtlijnen. De unieke dubbel-arm simultane meting en de ingebouwde auscultatoire functie bieden een ongeëvenaarde meetervaring.

Met functies zoals “Routine” en “Screen” kun je met een druk op de knop meerdere metingen uitvoeren, waarbij “Screen modus” de gelijktijdige meting aan beide armen mogelijk maakt, conform de ESH-aanbevelingen. Tijdens deze metingen wordt effectief gescreend op atriumfibrilleren (AF), een cruciale factor voor het waarborgen van de hartgezondheid van jouw patiënten.

De WatchBP Office AFIB gaat verder dan standaardmetingen en biedt inzicht in het inter-arm verschil (IAD), gemiddelde arteriële druk (MAP) en polsdruk (PP), verrijkt met de mogelijkheid om data eenvoudig te exporteren naar je PC via een mini-USB poort. De bloeddrukmeter is uitgerust met een krachtige Lithium-ion accu, goed voor 400 tot 500 metingen op één lading.

De bijgeleverde software, gratis te downloaden, maakt datagegevens beheren en delen eenvoudiger dan ooit. Inclusief twee maten manchetten voor een brede reeks armomtrekken. Kies voor de Microlife WatchBP Office AFIB en breng je praktijk naar een hoger niveau van zorgverlening en patiënttevredenheid.

Voordelen van de Microlife WatchBP Office AFIB bloeddrukmeter

  • Dubbel-Arm simultane bloeddrukmeting: Biedt de mogelijkheid voor een simultane meting aan beide armen, conform de ESH richtlijnen.
  • Auscultatoire meetfunctie: Voor handmatige metingen, naast de automatische functies.
  • AF detectie: Screen effectief op atriumfibrilleren (AF) tijdens de bloeddrukmeting.
  • Meerdere meetmodi: Inclusief “Routine” voor metingen aan één arm en “Screen” modus voor dubbel-arm metingen bij een eerste consult.
  • Eenvoudige software: De WatchBP software is gebruiksvriendelijk en maakt snelle export van data naar de PC mogelijk. Gratis te downloaden via de website.
  • Weergave van MAP en PP: Geeft niet alleen de bloeddrukwaarden weer, maar ook de gemiddelde arteriële druk (MAP) en polsdruk (PP).
  • Inclusief meerdere manchetten: Met manchetmaten M (22-32 cm) en L (32-42 cm) voor een brede reeks armomtrekken.
  • USB connectiviteit: Maakt snelle en eenvoudige dataoverdracht naar de PC mogelijk via de mini-USB poort.
  • Oplaadbare accu: Voorzien van een krachtige Lithium-ion accu, goed voor 400 - 500 metingen na oplading.
  • SPRINT algoritme: Voert een 5 minuten meting uit conform de SPRINT studie, met een automatisch interval van 1 minuut tussen de metingen.

Gratis proefinstallatie op locatie met de Microlife WatchBP Office AFIB bloeddrukmeter

Upgrade je praktijk, instelling of ziekenhuis met de geavanceerde technologie van Microlife's professionele bloeddrukmeter. Wij bieden nu een exclusieve service met gratis installatie, inclusief software-setup en een uitgebreide uitleg over hoe de bloeddrukmeter optimaal te gebruiken. Onze experts komen direct naar je locatie om ervoor te zorgen dat je volledig vertrouwd raakt met het apparaat.

Geniet bovendien van een 4 weken durende proefperiode waarin je de kwaliteit en het gebruiksgemak van onze bloeddrukmeter kunt ervaren. Dit is jouw kans om te ontdekken hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan een efficiëntere patiëntenzorg en nauwkeurige gezondheidsmonitoring. Mis deze gelegenheid niet om je zorgverlening naar een hoger niveau te tillen met de betrouwbare en innovatieve bloeddrukmeters van Microlife.

Productspecificaties Microlife WatchBP Office AFIB bloeddrukmeter

  • Merk: Microlife 
  • Welch allyn artikelnummer: WATCHBP OFFICE AFIB
  • Kleur meter: Blauw & Wit
  • Geheugenplaatsen: 250 geheugenplaatsen
  • Type manchet: Voorgevormd 2x 22-32 cm manchet (Maat: M) & 2 x 22-42 cm manchet (Maat: M-L)
Koppelbaar met PC/Telefoon
Ja
Meetbereik Hartslag
20 - 280 Bpm
Geheugenfunctie
Ja
Kleur
Blauw
Wit
Fabrikant
Microlife
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
5 Jaar
Klinisch Gevalideerd
Ja
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks
Detectie Onregelmatige Hartslag
Ja
Afmeting manchet
22-42 cm

Wanneer je kiest voor een bloeddrukmeter met AFIB-technologie, kies je voor een vooruitstrevende stap in de gezondheidszorg. AFIB, of Atriale Fibrillatie, is een veelvoorkomende vorm van hartritmestoornis die het risico op beroertes aanzienlijk kan verhogen. De AFIB-technologie in bloeddrukmeters is speciaal ontworpen om deze onregelmatigheden in het hartritme te detecteren tijdens een reguliere bloeddrukmeting.

Deze geavanceerde technologie biedt een dubbele controlefunctie, waarmee je niet alleen je bloeddruk meet, maar tegelijkertijd ook controleert op tekenen van atriale fibrillatie. Dit betekent dat je vroegtijdig kunt handelen en de nodige stappen kunt ondernemen om mogelijke complicaties te voorkomen, zonder dat dit extra moeite of tijd kost. Een bloeddrukmeter met AFIB-technologie is eenvoudig in gebruik en biedt de zekerheid van een uitgebreide gezondheidscheck bij elke meting. Het maakt het mogelijk om potentiële gezondheidsrisico's snel te identificeren en draagt bij aan een effectievere preventieve gezondheidszorg.

Grijp de kans om de geavanceerde Microlife bloeddrukmeters, inclusief de WatchBP AFIB, WatchBP 03 en WatchBP Office, kosteloos uit te proberen bij jou op locatie. Wij bieden niet alleen een gratis installatie, maar ook een uitgebreide uitleg over de werking van deze topklasse bloeddrukmeters. Profiteer van een proeftijd van 4 maanden om zelf de precisie, gebruiksgemak en betrouwbaarheid van onze apparatuur te ervaren voordat je een beslissing maakt.

Microlife's professionele bloeddrukmeters zijn ontworpen met het oog op zowel de gezondheidsprofessional als de patiënt. Met functies zoals AFIB-detectie, die helpt bij het identificeren van atriale fibrillatie, bieden onze apparaten meer dan alleen bloeddrukmetingen; ze zijn een cruciale tool in de preventieve gezondheidszorg. Of je nu een arts bent in een drukke praktijk, een specialist in een ziekenhuis, of een gezondheidswerker in een zorginstelling, Microlife's bloeddrukmeters passen naadloos in elke omgeving. Met onze gratis software-installatie en uitgebreide uitleg zorgen we ervoor dat je volledig vertrouwd raakt met het apparaat om het maximale uit jouw proefperiode te halen.

Bijbehorende producten