• Nieuw
Microlife WatchBP Home AFIB...

Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter

MC.WATCHBPHOMEAFIB
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 120,94
Inclusief BTW
€ 99,95 excl. BTW

 

Haal medische precisie in huis met de Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter

De Microlife WatchBP Home AFIB is meer dan een gewone bloeddrukmeter; het is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Deze bloeddrukmeter onderscheidt zich door zijn Diagnostic mode, een uniek 7-daags meetprotocol dat strikt de richtlijnen van ESH, AHA en BIHS volgt. Met de Usual Mode kun je ook eenvoudig een enkele meting verrichten en tot 250 metingen opslaan.

De WatchBP Home AFIB is ontworpen om je leven gemakkelijker te maken. Het apparaat genereert automatisch een intuïtieve weergave van gemiddelden voor ochtend-, avond- en meerdaagse meetgegevens, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van je bloeddrukpatronen. Bovendien maakt de mogelijkheid tot PC-connectiviteit het delen van gegevens met je PC via USB eenvoudig, ideaal voor het bijhouden van lange termijn gezondheidsinformatie of het delen met je zorgverlener.

Deze gevalideerde bloeddrukmeter is geschikt voor gebruik bij een breed scala aan patiënten, inclusief die met diabetes, zwangere vrouwen, en kinderen ouder dan 3 jaar, wat de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van het apparaat benadrukt.

Voordelen van de Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter

  • Diagnostic mode: Volgt een uniek 7-daags meetprotocol conform de ESH/AHA/BIHS richtlijnen voor grondige monitoring.
  • Usual mode: Biedt de mogelijkheid voor een enkele meting en slaat tot 250 metingen op.
  • Gemiddelde weergave: Genereert automatisch een overzicht van gemiddelde waarden voor ochtend-, avond- en meerdaagse metingen.
  • PC connectiviteit: Maakt het mogelijk om bloeddrukwaarden naar de PC te verzenden via USB voor een uitgebreide analyse.
  • Geschikt voor iedereen: Gevalideerd voor gebruik bij diabetescontrole, zwangerschap, en kinderen ouder dan 3 jaar.

De Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter combineert geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die zijn bloeddruk nauwkeurig thuis wil monitoren. Met deze bloeddrukmeter in huis heb je de zekerheid van betrouwbare metingen en de mogelijkheid om je gezondheid op de voet te volgen.

Productspecificaties Microlife WatchBP Home AFIB bloeddrukmeter

  • Merk: Microlife 
  • Welch allyn artikelnummer: WATCHBP HOME AFIB
  • Kleur meter: Blauw & Wit
  • Geheugenplaatsen: 250 geheugenplaatsen
  • Type manchet: Voorgevormd 22-42 cm manchet (Maat: M-L)
Koppelbaar met PC/Telefoon
Ja
Meetbereik Hartslag
20 - 280 Bpm
Geheugenfunctie
Ja
Kleur
Blauw
Wit
Fabrikant
Microlife
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
Garantie
5 Jaar
Klinisch Gevalideerd
Ja
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 75,00 - € 99,99
Inhoud
1 Stuks
Detectie Onregelmatige Hartslag
Ja
Afmeting manchet
22-42 cm

Wanneer je kiest voor een bloeddrukmeter met AFIB-technologie, kies je voor een vooruitstrevende stap in de gezondheidszorg. AFIB, of Atriale Fibrillatie, is een veelvoorkomende vorm van hartritmestoornis die het risico op beroertes aanzienlijk kan verhogen. De AFIB-technologie in bloeddrukmeters is speciaal ontworpen om deze onregelmatigheden in het hartritme te detecteren tijdens een reguliere bloeddrukmeting.

Deze geavanceerde technologie biedt een dubbele controlefunctie, waarmee je niet alleen je bloeddruk meet, maar tegelijkertijd ook controleert op tekenen van atriale fibrillatie. Dit betekent dat je vroegtijdig kunt handelen en de nodige stappen kunt ondernemen om mogelijke complicaties te voorkomen, zonder dat dit extra moeite of tijd kost. Een bloeddrukmeter met AFIB-technologie is eenvoudig in gebruik en biedt de zekerheid van een uitgebreide gezondheidscheck bij elke meting. Het maakt het mogelijk om potentiële gezondheidsrisico's snel te identificeren en draagt bij aan een effectievere preventieve gezondheidszorg.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: