AUG Optika RVS Diagnostisch station 2 in 1
AUG Optika RVS Diagnostisch station 2 in 1
  • Nieuw
AUG Optika RVS Diagnostisch station 2 in 1
AUG Optika RVS Diagnostisch station 2 in 1

AUG Optika RVS Diagnostisch station 2 in 1

60.500.251
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1.324,94
Inclusief BTW
€ 1.094,99 excl. BTW

Kies Opties

Personaliseer uw stethoscoop.

arrow_drop_downOverview :

prices are expressed excluding taxes

Total :

Share your customization with your firends

 

AUG Medical Optika diagnostisch station kopen? Heb al je medische instrumenten aanwezig op 1 plek!

Ontdek de ultieme efficiëntie en gebruiksgemak voor alle medische professionals met het AUG OPTIKA Diagnostisch Station 2 in 1. Dit wandgemonteerde diagnosestation is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van ziekenhuizen en klinieken, en biedt een revolutionaire benadering van patiëntendiagnostiek. De kern van dit systeem ligt in zijn innovatieve en modulaire ontwerp, dat niet alleen flexibiliteit biedt in de medische praktijk, maar ook een gestroomlijnde workflow garandeert. Uitgerust met twee dimbare lichtbedieningshendels, stelt het AUG OPTIKA Station u in staat om simultaan twee instrumentenkoppen te hanteren: een otoscoop en een oftalmoscoop. Dit betekent dat u zonder onderbrekingen of vertragingen tussen verschillende onderzoeken kunt schakelen, waardoor de efficiëntie van uw praktijk aanzienlijk toeneemt.

Daarnaast biedt het station de mogelijkheid om aangepast te worden aan uw specifieke behoeften. Of u nu een dispenser voor oordopjes voor eenmalig gebruik nodig hebt, een bloeddrukmeter, thermometers of zelfs een keelverlichting, het AUG OPTIKA Station kan worden uitgebreid om aan al deze vereisten te voldoen. De bijbehorende operationele otoscoop, met LED's of xenon-halogeenlampen, belooft een optimale lichtopbrengst en een verlengde levensduur van de lampen, dankzij de Duitse bouwkwaliteit en de constante lichtintensiteit.

Het systeem is niet alleen functioneel maar ook energie-efficiënt. Het automatische in- en uitschakelen van de handgrepen bij het plaatsen of verwijderen uit de houder bespaart energie en verlengt de levensduur van de lampen. Bovendien zorgt een dimbare schakelaar voor lichtregeling ervoor dat u altijd de juiste hoeveelheid verlichting heeft, ongeacht de procedure. Het station is gemakkelijk aan de muur te monteren, biedt een comfortabele werkradius van 3 meter dankzij de kwaliteitsspiraalsnoeren, en is uitgerust met instrumentensloten om ongeoorloofde verwijdering te voorkomen. Met de AUG OPTIKA krijgt u een diagnosestation dat niet alleen de workflow optimaliseert maar ook garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

Welke onderdelen bevat de AUG Optika 60.500.251 diagnostisch station?

  • 1x Otoscope LED - RVS hoofdstuk
  • 1x Oftalmoscoop LED
  • 1x Specula dispenser incl. oortrechtertips
  • 1x Thermometer
  • 1x BP AUG Medical bloeddrukmeter

Productspecificates AUG Medical 60.500.251 diagnostisch station

  • Wordt geleverd bevestiging materiaal 
  • Inclusief 14 oortrechters
  • Fabrikant: AUG medical
  • Artikelnummer AUG medical: 60.500.251
  • Kleur otoscoop & opthalmoscoop: Zwart
  • Verlichting: LED
Patiënt
Kinderen en Volwassenen
Soort Opthalmoscoop
Standaard
Voltage
3.5v
Soort Otoscoop
Diagnostiek
Kleur
Zwart
Fabrikant
AUG Medical
Type Bloeddrukmeter
Bovenarm
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 300,00 >
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten