Welch Allyn Pocket LED Opthalmoscoop Paars incl. Handvat

Welch Allyn Pocket LED Opthalmoscoop Paars incl. Handvat

WA.12870-PUR
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 138,85
Inclusief BTW
€ 114,75 excl. BTW

 

Ontdek de Welch Allyn 12870-PUR ophthalmoscoop

Als medisch professional weet je dat de kwaliteit van je instrumenten direct invloed heeft op de zorg die je kunt bieden. De Welch Allyn 12870-PUR ophthalmoscoop is ontworpen met zowel de arts als de patiënt in gedachten, en biedt ongeëvenaard comfort en controle tijdens onderzoeken. Met de geavanceerde SureColor LED-technologie biedt deze ophthalmoscoop helder, koel licht dat essentieel is voor nauwkeurige diagnoses, zonder de hinder van reflecties of obstructies.

Draagbaarheid is een andere sleutelfactor die de Welch Allyn 12870-PUR onderscheidt. Deze ophthalmoscoop is je betrouwbare partner in elke omgeving, van de kliniek tot op huisbezoek, en helpt je de uitdagingen aan te gaan die je tegenkomt bij de behandeling van patiënten. Met een stijlvolle paarse afwerking is dit instrument niet alleen functioneel, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je medische uitrusting.

Waarom de Welch Allyn 12870-PUR Ophthalmoscoop?

  • SureColor LED-technologie: Voorzien van geavanceerde LED-verlichting voor optimale helderheid en kleurnauwkeurigheid tijdens fundusonderzoeken, met tot 20.000 bedrijfsuren.
  • Comfortabel onderzoek: Een zacht wenkbrauwkussen van rubber maakt langdurige onderzoeken comfortabeler voor zowel de gebruiker als de patiënt.
  • Uitgebreid dioptriebereik: Biedt een breed bereik van -20 tot +20, waardoor je een gedetailleerd zicht krijgt op verschillende oogcondities.
  • Veelzijdige filters en diafragma's: Inclusief roodvrij en kobaltblauw filter en vijf spotgroottes voor diverse onderzoeksbehoeften.
  • Geoptimaliseerde lichtintensiteit: Lichtintensiteit aangepast voor grondige inspecties, met een groot diafragma dat een helder verlichtingsveld biedt.
  • Compact en licht: Eenvoudig te hanteren en mee te nemen, met een gewicht van slechts 72,5 g voor de instrumentkop en handvat, exclusief batterijen.
  • Duurzaam en betrouwbaar: Met 2 x AA alkaline batterijen die meer dan 5 bedrijfsuren meegaan en een garantie van 5 jaar.

Waarom Welch Allyn?

Kiezen voor Welch Allyn betekent kiezen voor een merk dat synoniem staat voor kwaliteit en innovatie in de medische technologie. Met een erfgoed dat zich uitstrekt over meer dan 100 jaar, biedt Welch Allyn instrumenten die zijn ontworpen om de kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren. De Welch Allyn 12870-PUR ophthalmoscoop is het toppunt van deze inzet, met geavanceerde functies die ontworpen zijn om de uitdagingen van moderne medische professionals aan te gaan.

Kies voor de Welch Allyn 12870-PUR en breng je patiëntenzorg naar een hoger niveau met een instrument dat betrouwbaarheid, precisie en comfort biedt.

Productspecificaties Welch Allyn 12870-PUR opthalmoscoop

  • Welch Allyn artikelnummer: 12870-PUR
  • Kleur: Paars
  • Verlichting: LED
  • Voltage: 2,5 V
  • Garantie: 5 jaar wereldwijde Welch Allyn garantie
Soort verlichting
LED
Soort Batterij
AA Batterij
Soort Opthalmoscoop
Standaard
Voltage
2.5v
Kleur
Paars
Fabrikant
Welch Allyn
Garantie
5 Jaar
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: