Welch Allyn oplaadstation voor Lithium handvat
Welch Allyn oplaadstation voor Lithium handvat
  • Nieuw
Welch Allyn oplaadstation voor...
Welch Allyn oplaadstation voor...

Welch Allyn oplaadstation voor Lithium handvat

WA.71942
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 148,77
Inclusief BTW
€ 122,95 excl. BTW

 

Welch Allyn 71942 oplaadstation voor Lithium handvat kopen

Wil je jouw medische uitrusting efficiënt en snel opladen? Maak dan kennis met het Welch Allyn 71942 oplaadstation, jouw perfecte metgezel voor het opladen van Lithium-Ion handvatten. Dit oplaadstation is specifiek ontworpen om jouw Lithium Ion 3,5V handvatten van Welch Allyn in slechts 120 minuten volledig op te laden, waardoor je meer tijd overhoudt voor je patiënten en minder tijd kwijt bent aan het wachten op oplaadprocessen.

Dit compacte laadstation is niet alleen een toonbeeld van functionaliteit, maar ook van gebruiksgemak. Inclusief een transformator, biedt het een alles-in-één oplossing voor het opladen van je medische handgrepen, zonder dat het handvat zelf wordt meegeleverd. Dit betekent dat je eenvoudig je bestaande handvatten kunt blijven gebruiken en genieten van de voordelen van een snel en effectief oplaadsysteem.

Het Welch Allyn 71942 oplaadstation is de ideale keuze voor medische professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare, snelle en efficiënte manier om hun apparatuur op te laden. Upgrade vandaag nog jouw medische praktijk met dit onmisbare oplaadstation en zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor wat de dag je brengt.

Productspecificaties Welch Allyn oplaadstation voor Lithium-ION handvat

  • Merk: Welch Allyn
  • Artikelnummer Welch Allyn: 71942
  • Kleur: Zwart
  • Type: Laadstation incl. kabel
  • Garantie: 1 jaar
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten