• Nieuw
Welch Allyn Lithium-Ion handvat met...

Welch Allyn Lithium-Ion handvat met oplader

WA.71902
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 394,40
Inclusief BTW
€ 325,95 excl. BTW

 

Welch Allyn 71902 Lithium-Ion handvat kopen

Maak kennis met het ultieme hulpmiddel voor medische professionals: het Welch Allyn 71902 Lithium-Ion handvat, compleet met oplader. Dit heroplaadbare handvat is uitgerust met een extra duurzame accu, waardoor je tot 120 minuten onafgebroken kunt werken zonder je zorgen te maken over het opladen. Perfect voor lange dagen in de praktijk of op locatie.

Het pakket komt inclusief een adapter en een tafellader, waardoor je altijd en overal je handvat snel en gemakkelijk kunt opladen. De betrouwbaarheid en lange gebruiksduur van dit handvat zorgen ervoor dat je altijd klaar bent voor elke situatie, of je nu routinematige onderzoeken uitvoert of te maken hebt met noodgevallen.

Dit handvat is niet alleen praktisch, maar ook ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie, waardoor het een slimme investering is voor elke medische professional die zijn diagnostische tools wil upgraden. Kies voor het Welch Allyn 71902 Lithium-Ion handvat met oplader en ervaar de perfecte combinatie van betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Productspecificaties Welch Allyn Lithium-Ion handvat met oplader

  • Merk: Welch Allyn
  • Artikelnummer Welch Allyn: 71902
  • Kleur: Zwart
  • Producttype: Laadstation incl. handvat
Soort Batterij
Lithium
Oplaadbaar
Voltage
3.5v
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten