• Nieuw
Welch Allyn iExaminer SmartBracket

Welch Allyn iExaminer SmartBracket

WA.11840-IEX
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 107,63
Inclusief BTW
€ 88,95 excl. BTW

 

Transformeer je Medische Praktijk met de Welch Allyn iExaminer SmartBracket

In de snel evoluerende wereld van medische technologie biedt de Welch Allyn iExaminer SmartBracket een revolutionaire stap voorwaarts. Dit innovatieve accessoire, compleet met drie SmartClips, maakt het mogelijk om je bestaande MacroView Plus otoscoop om te toveren in een digitale otoscoop. Hierdoor kun je niet alleen gedetailleerde video's en foto's vastleggen tijdens je onderzoeken, maar deze ook eenvoudig herbekijken, delen en bespreken met collega's via de handige iExaminer app. Het maakt niet uit of je een Android of Apple smartphone gebruikt; de iExaminer app is ontworpen om naadloos samen te werken met beide platformen.

Dit systeem is perfect voor medische professionals die de nauwkeurigheid van hun diagnoses willen vergroten en de communicatie binnen hun team willen verbeteren. Of je nu diepgaande oor- of oogonderzoeken uitvoert, de iExaminer SmartBracket in combinatie met de MacroView Plus-otoscoop en Welch Allyn PanOptic Plus-oftalmoscoop brengt je praktijk naar een hoger niveau. Dit toestel biedt je de mogelijkheid om digitale afbeeldingen toe te voegen aan je onderzoeken, waardoor je een rijker, gedetailleerder en meer gedeeld inzicht krijgt in de gezondheid van je patiënten.

Het gebruik je de iExaminer SmartBracket?

  • Begin met het bevestigen van de SmartClip aan de behuizing van je smartphone.
  • Schuif vervolgens de iExaminer SmartBracket in de SmartClip en zorg ervoor dat het uitgelijnd is met de lens van je camera.
  • Bevestig daarna de iExaminer SmartBracket aan je MacroView Plus of PanOptic Plus apparaat.
  • Tot slot, download de Welch Allyn iExaminer Pro App op je iPhone of Android toestel om toegang te krijgen tot alle functionaliteiten.

De iExaminer SmartBracket is niet alleen een stap vooruit in de digitale diagnostiek, maar ondersteunt ook een efficiëntere workflow binnen medische teams. Het stelt je in staat om bevindingen snel en effectief te documenteren en te delen, waardoor de kwaliteit van patiëntenzorg naar een hoger niveau wordt getild. Maak vandaag nog de overstap naar het Welch Allyn iExaminer systeem en ervaar hoe eenvoudig en effectief moderne diagnostiek kan zijn. Ontdek ons nieuwste systeem en ontdek hoe het je kan helpen bij het leveren van uitmuntende zorg, elke dag weer.

Productspecificaties Welch Allyn iExaminer SmartBracket

  • Merk: Welch Allyn
  • Artikelnummer Welch Allyn: 11840-IEX
  • Kleur: Zwart
  • Type: Beugel
  • Garantie: 1 jaar
Fabrikant
Welch Allyn
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten