Omron Universele Adapter

Omron Universele Adapter

OM.10.0111
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 12,71
Inclusief BTW
€ 10,50 excl. BTW

 

Omron Universele Adapter: Onmisbare Accessoire voor Jouw Bloeddrukmeter

Ben jij het zat om steeds nieuwe batterijen te moeten kopen voor je Omron bovenarm bloeddrukmeter? Dan is de Omron universele lichtnetadapter dé oplossing voor jou. Deze gestabiliseerde adapter is speciaal ontworpen om te werken met alle Omron bovenarm bloeddrukmeters, zodat je zonder onderbreking je gezondheid kunt blijven monitoren.

Gemaakt van duurzaam kunststof, biedt deze adapter een output voltage van 6V DC / 700mA, waardoor je bloeddrukmeter altijd de juiste hoeveelheid stroom krijgt voor nauwkeurige en betrouwbare metingen. De adapter zorgt ervoor dat je apparaat altijd klaar is voor gebruik, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lege batterijen.

De Omron universele adapter is niet alleen een praktische maar ook een economische keuze. Door de overstap te maken van batterijen naar een lichtnetadapter, bespaar je op de lange termijn geld en draag je bij aan een beter milieu. Het compacte ontwerp zorgt ervoor dat de adapter gemakkelijk mee te nemen is, ideaal voor zowel thuisgebruik als voor professionals in de gezondheidszorg die op verschillende locaties werken.

Productspecificaties Omron universele adapter

  • Merk: Omron
  • Artikelnummer Omron: HHP-CM01
  • Kleur: Zwart
  • Geschikt voor elke Omron bloeddrukmeter
Kleur
Zwart
Fabrikant
Omron
Garantie
1 Jaar
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Prijs
€ 10,00 - €19,99
Inhoud
1 Stuks

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: