Littmann Classic II Paediatric Stethoscoop - Caribisch blauw Rainbow edition 2de kans
Littmann Classic II Paediatric Stethoscoop - Caribisch blauw Rainbow edition 2de kans
  • Nieuw
Littmann Classic II Paediatric...
Littmann Classic II Paediatric...

Littmann Classic II Paediatric Stethoscoop - Caribisch blauw Rainbow edition 2de kans

2153.2dekans
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 83,42
Inclusief BTW
€ 68,94 excl. BTW

 

Littmann Classic II Paediatric Stethoscoop 2de Kans: Topkwaliteit gericht op kinderzorg

Waarom kiezen voor een 2de Kans Littmann Classic II Paediatric stethoscoop?

Zorgverleners en medische studenten die zich richten op kindergeneeskunde hebben behoefte aan specifieke tools. De Littmann Classic II Paediatric stethoscoop is daar één van. Met onze 2de kans aanbieding krijgt u een stethoscoop in 100% perfecte staat, maar dan tegen een verminderde prijs. Of het nu gaat om een foutieve gravering of een kapotte omdoos, deze kleine imperfecties maken de kwaliteit van deze stethoscoop niet minder.

Unieke Kenmerken van de Littmann Classic II Paediatric Stethoscoop

Speciaal Voor Kinderen

Dit model is speciaal afgestemd op de fysiologie van kinderen. Met een kleiner borststuk is deze stethoscoop ideaal voor pediatrische uitdagingen.

Uitzonderlijke Akoestiek

De Littmann Classic II Paediatric stethoscoop staat bekend om zijn hoge akoestische gevoeligheid en duidelijkheid, wat het een uitstekende keuze maakt voor het diagnosticeren en monitoren van kinderpatiënten.

Duurzaam en Comfortabel

Met een roestvrijstalen borststuk en latexvrije materialen, combineert deze stethoscoop duurzaamheid met comfort. De zachte oordopjes zorgen voor een uitstekende geluidsisolatie en comfort.

De Voordelen van een 2de Kans Littmann Classic II Paediatric met Foutieve Gravering of Kapotte Omdoos

Kwaliteit Tegen een Gereduceerde Prijs

Een 2de kans product biedt u de betrouwbare kwaliteit van een Littmann stethoscoop tegen een aanzienlijk lagere prijs. De foutieve gravering of kapotte omdoos doet niets af aan de uitstekende prestaties van het product.

Volledig Gecontroleerd en Gecertificeerd

Elke 2de kans stethoscoop ondergaat een strikte kwaliteitscontrole om er zeker van te zijn dat het product in perfecte staat verkeert. U kunt met vertrouwen investeren in een instrument dat voldoet aan alle medische standaarden.

Een Duurzame Keuze

Kiezen voor een 2de kans product is ook een milieuvriendelijke beslissing. U helpt verspilling te verminderen en draagt bij aan duurzaamheid in de gezondheidszorg. Laat deze kans niet aan u voorbijgaan. Bestel nu uw 2de kans Littmann Classic II Paediatric stethoscoop en ervaar zelf waarom zoveel professionals vertrouwen op de kwaliteit van Littmann. Dit is de ideale kans om een topkwaliteit stethoscoop in handen te krijgen, specifiek afgestemd op kinderzorg, en dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Bekijk in het product zelf welke kleuren momenteel beschikbaar zijn als 2de kans stethoscoop.