Dermoskop LED Nano Dermatoscoop zwart
Dermoskop LED Nano Dermatoscoop zwart
  • Nieuw
Dermoskop LED Nano Dermatoscoop zwart
Dermoskop LED Nano Dermatoscoop zwart

Dermoskop LED Nano Dermatoscoop zwart

20.000.901
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 266,14
Inclusief BTW
€ 219,95 excl. BTW

 

Dermoskop Dermatoscoop kopen: Verbeter uw dermatologisch onderzoek met LED technologie

De voordelen van een LED dermatoscoop

Een dermatoscoop is een onmisbaar hulpmiddel voor dermatologen en professionals in de gezondheidszorg die zich bezighouden met huidonderzoek en dermatoscopie. Bij het overwegen van de aanschaf van een dermatoscoop is het essentieel om te begrijpen waarom een LED dermatoscoop een uitstekende keuze is. In deze tekst zullen we de voordelen van een LED dermatoscoop bespreken en waarom u zou moeten overwegen er een aan te schaffen.

Heldere verlichting met 2,5V LED technologie

Een van de meest opvallende voordelen van een LED dermatoscoop is de helderheid van de verlichting. De geavanceerde 2,5V LED lamptechnologie zorgt voor een uitzonderlijk heldere en consistente verlichting van het te onderzoeken huidoppervlak. Deze helderheid is van cruciaal belang voor een nauwkeurige en gedetailleerde dermatoscopie.

10x Vergrotende lens voor gedetailleerde observatie

De LED dermatoscoop is uitgerust met een krachtige 10x vergrotende lens. Deze vergroting maakt het mogelijk om de huid op microscopisch niveau te onderzoeken, waardoor zelfs de kleinste details en veranderingen in moedervlekken en huidlaesies kunnen worden waargenomen. Dit is van onschatbare waarde bij het opsporen van melanoom en andere huidaandoeningen.

Dimbare schakelaar voor aanpasbare verlichting

De dermatoscoop is voorzien van een dimbare schakelaar waarmee u de intensiteit van de verlichting kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. Of u nu werkt in een goed verlichte kamer of in een omgeving met weinig licht, u kunt de verlichting aanpassen om het beste zicht te krijgen en nauwkeurige observaties te maken.

Gemak en duurzaamheid

De LED dermatoscoop werkt op slechts 2 x AA-batterijen, wat zorgt voor eenvoudig onderhoud en gebruiksgemak. De dermatoscoop wordt geleverd in een handig stoffen etui, waardoor het gemakkelijk is om het instrument op te bergen en mee te nemen. Voor extra gemak is de dermatoscoop ook verkrijgbaar in een plastic behuizing met een reservelamp en contactplaat. Het bajonetsysteem voor het vervangen van de lamp maakt het eenvoudig en snel om de lamp te vernieuwen, zodat u uw onderzoeken zonder onderbreking kunt voortzetten.

Toepassing in melanoom dermatoscopie en meer

Een van de meest kritische toepassingen van de LED dermatoscoop is de detectie van melanoom, een agressieve vorm van huidkanker. Met deze dermatoscoop kunnen artsen verdachte moedervlekken en huidlaesies nauwkeurig beoordelen en melanoom in een vroeg stadium identificeren. Het vroegtijdig opsporen van melanoom kan levens redden door tijdige behandeling mogelijk te maken. Naast melanoom dermatoscopie kan de LED dermatoscoop ook worden gebruikt voor het onderzoeken van diverse andere huidaandoeningen, waardoor het een veelzijdig instrument is voor de moderne medische praktijk.

Bij het overwegen van de aanschaf van een dermatoscoop is de keuze voor een LED dermatoscoop een uitstekende beslissing. De heldere verlichting, krachtige vergroting, aanpasbare verlichting en gebruiksgemak maken de LED dermatoscoop tot een waardevol instrument voor dermatologen en gezondheidsprofessionals. De toepassing ervan in melanoom dermatoscopie en het onderzoeken van diverse huidaandoeningen maakt het onmisbaar in de moderne medische praktijk. Overweeg de aanschaf van een LED dermatoscoop voor verbeterde dermatoscopie en patiëntenzorg.

Specificaties

  • Wordt geleverd inclusief opbergtas
  • Fabrikant: AUG medical
  • Artikelnummer AUG medical: 20.000.901
  • Kleur dermatoscoop: Zwart
  • Verlichting: LED
Soort verlichting
LED
Voltage
2.5v
Merk
Dermoskop
Fabrikant
AUG Medical
BTW
21%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: