Verbetering van je auscultatievaardigheden

Verbetering van je auscultatievaardigheden

Auscultatie is een klinische vaardigheid die het waard is om te leren.


Het vermogen om verschillende hart-, long- en darmgeluiden nauwkeurig te identificeren, kan u helpen patiënten snel en efficiënt te beoordelen en hun toestand te controleren.

Met de 3M ™ Littmann®-stethoscoop kunt u een goede auscultatie uitvoeren:

  • Een stethoscoop met zowel een bel als een diafragma (of het vermogen om als bel en diafragma te werken) is essentieel.
  • Dual-lumen-buizen combineren twee geluidspaden in één buis, waardoor het wrijvende geluid van traditionele dubbele buizen wordt geëlimineerd.
  • Luister naar hoge of lage tonen door de druk op het borststuk iets aan te passen.

Als u uw auscultatievaardigheden wilt controleren en meer wilt weten, haalt u de app 3M ™ Littmann® Learning Institute op uw mobiele apparaat op en verbetert u uw auscultatievaardigheden en gebruikt u uw stethoscoop effectiever. Deze unieke en interactieve educatieve app bevat lessen in eigen tempo met hart- en longgeluiden, patiëntscenario's om uw diagnostisch denken, zelftests om uw voortgang te volgen, een goede bibliotheek en meer te helpen verbeteren.

Nadat je een Littmann-stethoscoop hebt gekocht, download je de app op je apparaat, voer je vervolgens een serienummer van je stethoscoop in en heb je de mogelijkheid om je auscultatievaardigheden toe te passen op een bibliotheek met klinische scenario's en gratis normale en pathologische hart- en longgeluiden te leren.

Volg uw voortgang terwijl u uzelf leert en test tegen de beste werkwijze met behulp van een reeks hart- en longgeluiden. Breng vervolgens uw kennis aan op een aantal echte patiëntsimulaties.

Voor degenen die de app willen uitproberen en nog geen Littmann hebben, is er de mogelijkheid om de app 30 dagen gratis te downloaden.
Merk op dat alleen de Engelse versie van de app beschikbaar is.

Download nu de 3M ™ Littmann® Learning Institute-app!

Gratis download voor Apple iOS
Gratis download voor Android

geplaatst op 14-12-2018 door Gezond-Centrum Laatste Nieuws 0 1870

Laat een reactie achterLaat een antwoord achter

Je moet ingelogd een reactie plaatsen.

Blog archieven

Blog categories

Latest Comments

No comments

Blog search

No products

To be determined Shipping
€ 0,00 Tax
€ 0,00 Total

Prices are tax included

Kassa

ClickCease