Helpdesk Software
SPECIALE AANBIEDING
  • storing1706

  • webshopkeurmerk1


    Eigen laser graveer machine - Bestel vandaag - Graveren Vandaag - Geen vertraging in de verzending

Welke Littmann stethoscoop voor u

Gebruikers-groepen 3100 3200 Master Cardiology Cardiology STC. Cardiology III Master Classic II Classic II S.E. Paediatric/
Infant
Select
Cardiologen ++ ++ + + +        
Longartsen ++ ++ + +          
Huisartsen ++ + + + + + +    
Fysio- therapeuten           ++      
Medicijn- studenten         + + +    
Kinderartsen ++ +     +     +  
Verpleeg- kundigen             ++   +
Een Littmann stethoscoop kopen kan bij ons simpel en snel. Alle producten zijn op voorraad en worden de volgende werkdag geleverd.
U kunt op eenvoudige en veilige wijze uw stethoscoop bestellen en betalen door middel van PayPal voor creditcard betaling of iDeal voor electronisch bankieren. Voor de aflevering maken wij gebruik van de firma's GLS en TNT. Op de de dag van verzending ontvangt u van ons bevestiging per email inclusief een Track & Trace link.

Wij bieden ook de service van het graveren van uw stethoscoop. De levering van uw stethoscoop zal dan wel enkele dagen in beslag nemen.

Uw gravure wordt aangebracht door middel van YAG laser. Deze methode wordt ook wel gebruikt voor gravering van instrumenten op de OK. Let wel goed op bij het opgeven van uw tekst en de spelling aangezien deze niet meer kan worden verwijderd. U kunt kiezen uit twee lettertypen, te weten:

  • Lucida, soort handgeschreven lettertype
  • Sans Serif, meer rechthoekig lettertype